LIANNE LOUISE VISUAL STORYTELLER / GRAPHIC DESIGN home visuals fashion blog contact
''

Door diverse beeldende disciplines met elkaar te combineren probeer ik een verhaal te vertellen. Vaak zijn dit kleine illustratieve collages gemixt met fotografie. In mijn illustraties zitten vaak bepaalde symbolen verscholen die iets zeggen over een mijn leven, emoties of belevingen. Door de betekenis voor mezelf te houden geef ik ruimte aan de beschouwer om mijn gemaakte werk op zichzelf te projecteren. Ik probeer met mijn gemaakte werk niet alleen een mooi plaatje neer te zetten maar stiekem ook het publiek aan het denken te zetten.

Voor de eerste uitgave van Uutflükt heb ik de illustraties mogen maken die gecombineerd werden met de foto's van alle hotspots in Utrecht. Alle tekeningen komen uit bijzondere plekken van Utrecht. Zo liet ik o.a. de haas van de Neude meerdere keren terugkomen.

''

Deze portretten zijn een serie uit mijn afstudeerwerk (2016). Ik onderzocht de iconografie en ontwikkelde bij persoonlijke verhalen mijn eigen beeldende taal.

 

Met verschillende technieken creëerde ik daarbij ook poëtische ondersteunende teksten.

 

 

Ik maak ook portretten op aanvraag. Heb jij een bepaald verhaal dat je graag in een kunstwerk gestopt wilt hebben? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.